Welkom op het intranet van UVV Nederland

Het intranet van  UVV Nederland is vernieuwd wat indeling en mogelijkheden betreft. Belangrijke verandering is het toevoegen van de KENNISBANK. Hierop zijn allerlei artikelen, tips e.d. te vinden die afdelingen kunnen helpen bij het besturen en verder uitbouwen van hun afdeling. De inhoud van de hierboven staande pagina's spreekt voor zich. Eventuele uitleg is te vinden op de desbetreffende pagina.

Het blok "Downloads handige formulieren" bevat een aantal categorieën met daaronder opgenomen een groot aantal documenten die ten tijde van de kwaliteitsdagen  door de afdelingen zijn aangedragen.
De documenten kunnen vrij door de UVV afdelingen worden gebruikt.

Om de inhoud van een document aan uw eigen wensen aan te passen moet het desbetreffende document als WORD bestand bij de secretaris van UVV Nederland worden opgevraagd, daarna  op de eigen PC worden opgeslagen. Daarna kunnen pas eventuele aanpassingen volgens uw eigen wensen plaatsvinden. Deze documenten zijn om technische redenen  als PDF-bestanden opgenomen. Ook de handige tips voor stichtingen en verenigingen zijn allen PDF's.

Via het bestelblok kunt u via de link "Bestelformulier" het bestelformulier formulier rechtstreeks op het scherm invullen en aan het landelijk secretariaat toesturen.