Vacatures bij UVV Nederland en de afdelingen

Er zijn op dit moment geen bestuursvacatures bij UVV Nederland. Zie onze homepage voor de overige vacaturemeldingen.

Vrijwilliger worden bij UVV Nederland?

Ben jij een professional met het hart op de goede plaats? Heb jij tijd om in een korte campagne of een afgebakende periode werk te verzetten voor een goed doel?
Start dan je eigen vrijwillligersproject, help ons met het opzetten van deskundigheidsbevordering het organiseren van themadagen, of geef onze PR en communicatie een boost!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en getalenteerde professionals die ons als vrijwilliger bij tal van vernieuwende projecten kunnen helpen.

Geïnteresseerd? Mail voor meer informatie naar  info@uvv.nl.

UVV Zeist

zoekt dringend een Secretaris.

Zie hieronder de vacature!

NIEUWE SECRETARIS UVV NEDERLAND

de vacature voor SECRETARIS
van het bestuur van de vereniging
UVV Nederland is vervuld.  Joke Waalwijk is vanaf medio januari 2018 de nieuwe UVV-secretaris. Zij is vanaf dat moment via de email bereikbaar op info@uvv.nl.

De Unie van Vrijwilligers Zeist

is dringend op zoek naar een Secretaris.

Wij zijn op zoek naar iemand die de bestuursvergaderingen notuleert en rondstuurt, in overleg met de voorzitter de agenda vaststelt, de correspondentie verzorgt maar ook de ambassadeur is binnen en buiten de Unie van Vrijwilligers Zeist. Affiniteit met de computer en beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een voorwaarde.

Wij zoeken:

iemand voor 6-8 uur per maand, die actief betrokken wil zijn in een enthousiast team en ook affiniteit heeft met het vrijwilligerswerk in (zorg) instellingen.
Wij bieden: Een uitdagende functie waarvan de werkzaamheden afhankelijk zijn van uw competenties, de mogelijkheid om het UVV Zeist meer bekendheid te geven.

Wij zoeken

iemand die: belangstelling heeft voor mensen en het leuk vindt om samen te werken met vrijwilligers,

Geïnteresseerd?

Dan ziet onze voorzitter Ursula van Vliet je reactie (inclusief CV) graag tegemoet op e-mail: bestuuruvvzeist@hotmail.com   of bel ons secretariaat 06 270 461 94.